Glasnović je u svakoj opciji siguran saborski zastupnik!

Željko Glasnović je na posljednjim saborskim izborima osvojio najveći broj preferencijalnih glasova u dijaspori (7.373), iako se nalazilo na osmom mjestu liste Domoljubne koalicije. Sada čeka odluku HDZ-a o tome hoće li ga uopće staviti na listu

Nakon što su mnogi portali objavili vijest da u narodu vrlo popularni general HV-a i HVO-a Željko Glasnović neće na predstojećim izborima biti nositelj HDZ-a (Glasnović je kasnije za Tportal izjavio da to još nije definitivna odluka?), na facebooku se na tu temu oglasila nedavno smijenjena urednica vrlo gledane HTV-ove emisije Studio 4, Helena Krmpotić, koja je u toj emisiji nedavno i ugostila generala Glasnovića.

”Posljednjih dana na kapaljku dobivamo informacije o političkim sudbinama/odlukama za mene osobno, dvojice najcijenjenijih saborskih zastupnika prošloga mandata – Željko Glasnović i Stevo Culej. Istinski Hdz-ovci i domoljubi, kakvima ih poznajem, koji stranci i ovoj zemlji žele samo dobro (general Glasnović odrekao se saborske plaće a o pukovniku Culeju ne bi stalo u jedan status što je sve učinio za ovu zemlju), ne žele opterećivati javnost s odlukama rukovodstva zašto neće biti na listi na predstojećim izborima. Ono što mene zanima – zašto HDZ neće ljude poput njih na listama? Jesu li svjesni kako obojica – ako sudimo po rezultatima iz studenog –  preferencijalno ulaze u Sabor?

 

Pročitajte više na portalu Promise.hr