Uvjeti korištenja

Poštovani čitatelji, dobrodošli na stranice portala hrvatski-dom.hr. Sadržaj i usluge portala omogućene su Vam od strane Hrvatski-dom.hr uz Uvjete korištenja koji Vam se nalaze u nastavku.

Sadržaj portala hrvatski-dom.hr, sastavljen je od vlastitih sadržaja, besplatnih te sadržaja preuzetih od drugih portala uz odobrenje, sadržaja kreiranih od naših čitatelja, oglašivača te poveznica prema drugim web stranicama.

Objavljeni te arhivirani podaci, informacije ili dokumenti pronađeni na portalu hrvatski.dom.hr zabranjeni su za daljnje objavljivanje, kopiranje ili komercijalno djelovanje. Ukoliko imate potrebu za ranije navedenim, odobrenje je neophodno  od strane portala hrvatski-dom.hr.

Sadržaj portala isključivo se može koristiti za potrebe čitatelja uz poštivanje autorskih i vlasničkih prava. Svaka šteta koja može nastati neodobrenom distribucijom, korištenjem ili drugom zabranjenom radnjom, tumačiti će se kao kršenje autorskih prava te snositi pravne sankcije.

Privatnost

Sadržaj portala može se koristiti isključivo u osobne svrhe uz koje je korisnik portala hrvatski-dom.hr svjestan svih posljedica zloupotrebe sadržaja te mogućih problema nastalih iz korištenja portala.

U skladu sa zakonskim osnovama, portal hrvatski-dom.hr može prikupljati određene podatke o posjetiteljima tijekom njihove upotrebe portala. Portal hrvatski-dom.hr prikupljene podatke od strane posjetitelja, isključivo će koristiti u svrhu unapređenja kvalitete i interesnih sadržaja, ovisno o raznim skupinama posjetitelja portala.

Komentiranje

Komentiranje posjetitelja na portalu hrvatski-dom.hr, trenutno nije dozvoljeno. Naknadno će biti dodane opcije registracije korisnika na stranicama portala, registracije s Facebook ili drugi kojima će biti dozvoljeno komentiranje objava i sadržaja.

Autorska prava

Neovlašteno korištenje sadržaja portala hrvatski-dom.hr, bez ranijeg odobrenja od strane portala, podliježe tužbi zbog kršenja zakonskih osnova i autorskih prava portala hrvatski-dom.hr.

Izmjene uvjeta korištenja

Sva prava na korekcije i eventualne naknadne  promjene teksta Uvjeta korištenja, u cijelosti su zadržane od strane portala hrvatski-dom.hr te mogu biti izmijenjene u bilo kojem trenutku uz odbacivanje odgovornosti od mogućih nastalih posljedica koje mogu nastati naknadnim promjenama Uvjeta koritenja.

Kolačići (cookies)

U svrhu ispravnosti  i razvoja funkcionalnosti te unapređenja user experienc-a portala hrvatski-dom.hr, na Vaše računalo, nakon Vaše dozvole (temeljem odluka Europske unije od 25.ožujka 2011. potrebno je odobrenje od posjetitelja) pohraniti će Vam se mala datoteka koja u sebi sadrži određenu količinu informacija tzv. cookies.

Blokiranjem ili odbijanjem pohrane kolačića neke opcije i funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Više o kolačićima ili Cookisima, pročitajte ovdje.