Veliki povratak Ivice Olića!

‘Orlovi’ iz Frankfurta koje vodi naš bivši izbornik Niko Kovač iz kola u kolo Bundeslige djeluju sve bolje. Rezultati su naravno jedino mjerilo, a Eintrachtih ima.

Kovačeve ideje urodile plodom

Momčad koja se prošle sezone grčevito borila za ostanak u Bundesligi, u novoj se sezoni nalazi na respektabilnoj šestoj poziciji poslije devet kola.

I ne samo to – u posljednja tri kola nisu upisali poraz, a igrali su na domaćem terenu protiv moćnog Bayerna, odnosno večeras su gostovali kod razigranog Gladbacha, kluba koji nastupa u Ligi prvaka već drugu sezonu uzastopno. Odigrali su bez golova gdje se Kovačeva taktika koju je najavio uoči sezone lijepo ocrtavala.

Igrat ćemo čvrsto i na kontranapade – govorio je uoči sezone Niko, svjestan limita svoje ekspedicije koju je htio odvesti što dalje od opasne zone.

Trenutno mu ide jako dobro, Eintracht je u igri za europska natjecanja, a primili su samo osam golova u devet utakmica što ne pamte od davne 1993. godine u kojoj su igrali Europu.

Veliki povratak Ole

U ‘cvajti’ je danas nastupao povratnik Ivica Olić, vrativši se na zelena borilišta u velikom stilu. Njegov je 1860 München razbio Aue 6-2, a baš je Ola sudjelovao kod dva gola izborivši penal te asistiravši suigraču.

 

blob:http://www.dailymotion.com/0d4a589d-c4ae-4bfa-8b7c-1cdae3a787f4

 

Pročitajte više na portalu www.24sata.hr